Hege Rosland

I mange år har jeg hatt gleden av å undervise god dressur,  hvordan styrke øvelsene og bygge muskler. Alt skal hele tiden være givende for hestene og utvikle kvalifikasjoner og egenskaper. Detaljer og kunnskap som utføres enkelt, og at hva man gjør er også hva man forstår, altså er ikke all god kunnskap den man har lest seg til men aller mest den som er erfart. »learning by doing»

Vi utdanner hester og ryttere og det betyr uendelig mye for oss at de som kommer hit har det godt i hjerte, sjel og kropp. »

Mitt ønske er å formidle rideglede til alle og få ekvipasjen til å blomstre i sitt arbeide til god føling, balanse og klok ridning, en unik tyngde av kunnskap og et rikt innhold av perfeksjon fra 3 års til GP.

Jeg har jobbet som rytter i mange år for gode trenere med sympatiske systemer og vært med å utvikle mange fantastiske hester. Nå underviser jeg mest men har til tider treningshester jeg rir samt mine to nydelige unghester

Rideglede!, styrken er å trives sammen

Comments are closed.